destacats
eBiblio - Préstec de llibres electrònics
Facebook Biblioteca Mollerussa
Twitter Biblioteca Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Enquesta
VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA
La Biblioteca Jaume Vila disposa d'un Sistema de Gestió de la Qualitat certificat d'acord amb la norma ISO 9001:2008 atorgada per European Quality Assurance (EQA) i sota l'acreditació ENAC

Biblioteca Comarcal
Jaume Vila

C. Ferran Puig, 15
25230 Mollerussa (Lleida)
Telf. 973 71 22 48
Saló del Llibre infantil i juvenil
Mollerussa, del 2 al 14 de maig de 2017
Programa Saló 2017 (1.8 MBs)


 

Introducció

Comença una nova edició del Saló del Llibre Infantil de Catalunya, nova de trinca, per estrenar, ni més ni menys que la trenta-tresena, amb molta il·lusió per part de tots: dels que la preparen des de l’organització, dels autors, il·lustradors, ponents, mestres, bibliotecaris... tot està preparat perquè els nostres infants i joves vinguin a descobrir o a retrobar-se amb allò que és la nostra raó de ser: LA LECTURA, sí, així en majúscules.

Aquest any, i això és una qüestió personal, té per a mi un significat especial, i és que per primer cop faig aquesta presentació amb el càrrec de presidenta del ClijCAT, acabat d’estrenar. És una gran responsabilitat i a la vegada em fa una gran il·lusió, i aquesta frase, per més que l’hem sentit moltes vegades, crec que tots els que hem tingut la sort de poder-la dir alguna vegada l’hem dit de tot cor, o almenys així és en el meu cas.

Com cada any, gairebé cinc mil llibres ens esperen, tots amb una història per a nosaltres, molts d’ells amb il·lustracions fantàstiques, per transportar-nos a mons màgics de misteri, d’amor i de por, real o imaginària.

Llibres i més llibres, cadascun amb el seu secret, esperant trobar el seu lector, a punt perquè la maneta d’un infant els agafi i els tregui del prestatge, a punt perquè un jove descregut hi busqui la seva història, pensant que ningú del món ha sofert les mateixes penes.

Com cada any, tenim un lema, que aquest any, agafeu-vos!, és
«Visca la revolució!».

Cadascú pot llegir-ho com vulgui, però nosaltres hem pensat que és un bon moment per repassar els contes que al llarg de la història han dit «no»: a vegades un gran no, una gran revolució; a vegades una de petita, íntima, que tan sols coneixem nosaltres...

Però de vosaltres esperem un «sí»: un «sí que volem venir», un «sí que volem estar presents al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya». Us hi esperem!!
Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa © 2005  ·   Dissseny i Programació: www.localprom.com