Informació general   No recordo la contrasenya   Configuració Outlook 
 
Què és Correu ciutadà?

És una iniciativa de l'Ajuntament de Mollerussa que té com a finalitat garantir la millora de la comunicació entre les ciutadanes i els ciutadans.

Per accedir-hi, no cal tenir ordinador ni connexió a Internet a casa. El correu electrònic que es posa a disposició de les ciutadanes i els ciutadans és gratuït i es pot fer servir i consultar des de qualsevol lloc i des de qualsevol país. Només cal que l'ordinador que es faci servir tingui accés a Internet.

Quins serveis proporciona al ciutadà?
  • Bústia de correu personal de 50 Mb d'espai.
  • Permet enviar i rebre missatges de correu electrònic i adjuntar-hi documents en diversos formats digitals.
  • Periòdicament es rebran les notícies més destacades referents a la ciutat de Mollerussa.
Com funciona?

L'adreça electrònica completa està formada pel nom que tria el ciutadà seguit de "@mollerussaciutat.com", per exemple "josep@mollerussaciutat.com".

Com que no és necessari disposar de cap programa de correu electrònic i, per tant, no cal fer cap instal·lació ni configuració, des del mateix moment que sol·liciti l'alta per Internet, el ciutadà disposarà del servei i ja podrà enviar i rebre missatges.

Si es prefereix, el correu es pot configurar en qualsevol software de missatgeria (p.e. Outlook Express), mitjançant els passos descrits en l'apartat "Accès POP3" del menú de l'esquerra.

 

Ajuntament de Mollerussa © 2006 · Administrador: info@mollerussaciutat.com